U•GO  Mobility is een onderdeel van het Buzaglo concern. Buzaglo is een Nederlands bedrijf, dat al meer dan 60 jaar fietsen en fiets gerelateerde producten importeert, ontwikkelt en produceert en deze levert aan fietsgroothandels en -fabrieken in binnen- en buitenland.

 

Het bedrijf en de mensen bezitten een enorme kennis over de fietsindustrie, met de vouwfiets in het bijzonder. In 2019 werd besloten om een eigen mobiliteitsmerk op te zetten, waaronder (elektrische) vouwfietsen, E-steps en accessoires op de markt gebracht gaan worden. In de toekomst zullen hier nog andere mobiliteitsproducten aan toegevoegd worden. Het streven is om alle producten elegant, sterk en gebruiksvriendelijk te maken met een mooie uitstraling in zowel vorm als kleur.

Samen met een jong en kundig designers team is hard gewerkt aan het ontwerp van een programma vouwfietsen, die verdeeld zijn over drie framemodellen; DARE, JUST & NOW.

Alle onderdelen waaruit de fietsen opgebouwd zouden worden, moesten daarbij van absolute topkwaliteit zijn. Van de band tot de remschijf en van ventiel tot de motor. Dus niet alleen mooi, maar ook goed en solide.

Het gehele team van U•GO Mobility denkt daar goed in geslaagd te zijn en wij zijn dan ook bijzonder trots op het resultaat. We hopen dat u daar net zo over denkt en dat u na de aanschaf van een van onze fietsen, nog heel veel jaren van uw U•GO-product zult genieten.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons altijd rechtstreeks benaderen via ons contactformulier of u kunt zich wenden tot de winkel, waar u de fiets gekocht heeft.

Namens het U•GO-team; heel veel fietsplezier.

 

 

HOME OVER ONS